woensdag

Marathonquiz week 28
Zie hier 1st Avenue in New York op een normale dag, dus veel verkeer en veel yellow cabs. Geen lekkere omgeving om te gaan hardlopen. Alleen de eerste zondag van november wordt er ruimte gemaakt voor hardlopers.
De laatste opgave was inderdaad een ingewikkelde: er waren slechts twee inzendingen en daarvan was er slechts 1 met een goed antwoord. Een beetje logisch eigenlijk: het goede antwoord kwam van degene die de New York Marathon als een gelopen heeft. Inderdaad Running Hans van Klaveren had het bij het rechte eind. Deze foto is genomen op 1st Avenue. Mijn andere vaste deelnemer, Running Ronald Meijer, moest gokken en helaas, hij gokte niet goed, 4th Ave was het niet.Maar goed, zoals al gezegd de ene Hans heeft deze marathon al gelopen en de Ronald gaat komende november naar november. P.s. hiernaast nog een tweetal foto's van Hans mijn zijn vrouw op 1st Avenue.

<

Gaan we verder met de volgende opgave: We duiken even de geschiedenis weer in en gaan naar de eerste New York marathon die gehouden werd in 1970. Tegenwoordig gaat de marathon door de vijf wijken van New York, maar in het begin liep men in en om Central Park. Op de zwartwit foto de winnaar van de 1ste winnaar van de New York Marathon en de vraag is: wie is deze loper. Antwoord weer gaarne via de mail.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage