maandag

Onder de aandacht

Stichting Marathon365 – run against cancerMarathon365- is een uniek project om financiële middelen in te zamelen voor onderzoek en directe ondersteuning van mensen met kanker. Een project waar we ik graag enthousiast voor maken en daarom besteed ik aandacht aan deze site.
Uw (financiële) ondersteuning het verschil kan maken.
Elke kilometer een stap dichter bij het goede doelInitiatiefnemer van het project is Richard Bottram. Op zondag 30 juli 2006 vertrekt hij op de markt in Uden met Marathon365. Gedurende 365 dagen rent hij 365 marathons binnen 14 Europese landen. Zondag 29 juli 2007 wordt ontegenzeggelijk een bijzondere dag. De teller staat dan op 15.401 km en 175 meter. Maar minstens zo belangrijk is het bedrag dat die datum op de teller staat. Want welke opbrengst gaat naar het goede doel?
Geen record maar toewijding.
Het project betreft geen wedstrijd of recordpoging. Evenmin is het prestatiegericht. Marathon365 is uitsluitend gebaseerd op toewijding. De duur en de afstand van het project zijn symbolisch gekozen.
Hoe kunt u steunen?De ‘sneeuwbal gaat pas echt rollen’ als u dit project steunt. Dit kan op verschillen manieren. Onder de knop 'donations' ziet u hoe. Laten we vooropstellen dat alle beetjes helpen!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage