donderdag

Inschrijven bij ATP Travelpartners


Ook bij ATP is het mogelijk een voorboeking te maken voor de Marathon van New York in 2007.
De ING New York City Marathon is één van de meest geliefde marathons. Om nu al verzekerd te zijn dat u inderdaad deelneemt aan dit fantastische evenement, biedt ATP u nu de mogelijkheid om door middel van een voorboekingsformulier, uw startbewijs voor de ING New York City Marathon 2007 te garanderen (tot het maximaal aantal deelnemers is bereikt).
Voorwaarde hiervoor is dat het startbewijs slechts in combinatie met een volledig arrangement kan worden geboekt. Ook dit jaar biedt ATP, The Advanced Travel Partner weer verschillende arrangementen aan naar de ING New York City Marathon. De arrangementen bestaan uit verschillende vluchten op verschillende data gekoppeld aan verschillende hotels.
De voorboekingskosten bedragen € 75,00 per inschrijving. Dit bedrag zal verrekend worden met uw definitieve reservering.
Hier kan je je voorboekformulier ophalen.

Uiteraard is het ook mogelijk om u op een mailinglist te zetten, zodat u op de hoogte wordt gebracht wanneer de arrangementen klaar zijn, zonder dat u nu al een voorboeking maakt. Klik hiervoor op de "Aanvraagformulier"

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage