zaterdag

Wellington Hotel


Een van de hotels in New York, die door verschillende touroperators wordt aangeboden is het Wellington Hotel.
Dit is een goed toeristenhotel met een perfecte locatie, slechts een paar minuten lopen van Carnegie Hall, Central Park, Theater District en Rockefeller Center.
De kamers zijn geschikt tot max. 4 personen en beschikken over 1 of 2 persoonsbeddden, een kleurentelevisie, bad/douche met toilet, föhn, airco en telefoon.
Het hotel biedt de nodige faciliteiten zoals het mediterreaans restaurant Molyvos met o.a. Griekse gerechten, het informele Park Café en een coctail lounge.
Verder zijn er 2 giftshops en is er een activiteitenbalie aanwezig, waar je tickets voor broadwayshows, sightseeingtours en transfers kunt regelen.
Op loopafstand van circa 5 minuten vind je tenminste 50 restaurants en coffeeshops waar het goed toeven is. In iedere prijsklasse en met internationale sfeer.
Het Wellington Hotel ligt 4 blokken vanaf de finish, dus op loopafstand of per metro.
De metro is gratis voor lopers.

1 reacties:

Anonymous Linda zei...

Het word aanbevolen om zeker 20 minuten na de marathon te blijven wandelen. Dit heeft te maken met bloed wat in de benen zit en weer rustig terug moet stromen naar de organen. Dus 4 blokken..... ik weet niet hoe groot een blok is daar maar zou het overeenkomen met 20 minuten wandelen?

zondag, 01 oktober, 2006  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage