dinsdag

CPC en Right to Play


De 33e editie van de Fortis City-Pier-City Loop Den Haag zal plaatsvinden op zaterdag 17 maart 2007. De inschrijving voor het grootste Haagse sportevenement is vanaf heden geopend via http://www.fortiscpcloop.nl/. Je kunt je online inschrijven voor de Internationale Halve Marathon, de AD Haagsche Courant 10 km loop en de West 5 km loop. De inschrijving voor de Business Run zal op korte termijn geopend worden. De startnummers voor de Kinderloop (1 km), de Jeugdloop (2,5 km) en de overige recreatielopen zullen vanaf januari 2007 verkrijgbaar zijn bij de voorverkoopadressen.

Dit jaar zal Right To Play een belangrijke rol spelen bij de Fortis City-Pier-City Loop. Right to Play krijgt binnen het totale podium van de Fortis City-Pier-City Loop de mogelijkheid om fondsen te werven voor de Right To Play projecten in Tanzania. Jij kunt Right To Play hier op verschillende manieren bij steunen. Niet alleen als deelnemer aan één van de onderdelen van de Fortis City-Pier-City Loop, maar ook als bijvoorbeeld supporter. Wil je meer informatie over de projecten in Tanzania? Klik dan hier voor meer informatie!
Klik hier om je in te schrijven voor de Fortis CPC Loop. Via deze inschrijving kun je een bedrag doneren aan Right To Play. Dit bedrag wordt direct met het inschrijfgeld van je rekening afgeschreven. De organisatie stelt tevens een gedeelte van de opbrengst van de Business Run ter beschikking aan Right To Play. Daarnaast heeft Right To Play een aantal unieke acties bedacht om geld in te zamelen. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@righttoplay.nl.
Natuurlijk trek ik bij deze CPC loop mijn Right to Play T-shirt aan die we ook droegen tijdens de Dam tot Damloop.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage