dinsdag

Programma

Heb even de loop-agenda geraadpleegd en mijn programma voor de komende weken vastgesteld.
Het programma ziet er voorlopig als volgt uit:

Op ZONDAG 13 MEI 2007 wordt voor de 11e keer The Hague Royal Ten georganiseerd. Deze editie van ons hardloopevenement zal wederom plaatsvinden op de nieuwe locatie , de Bezuidenhoutseweg. nr 40 van het Zandvlietcollege.


De Trompper Optiek Golden Tenloop wordt georganiseerd door AV De Koplopers en vindt plaats in Delft op Hemelvaartsdag, donderdag 17 mei 2007. De start en finish bevinden zich in het centrum van Delft. Het parkoers loopt door natuurgebied De Delftse Hout.

Op zondag 10 juni is het weer zover, de 17e Leiden Marathon. En het belooft weer een feestje te worden in Leiden, op die 'ouderwetse' tweede zondag in juni! Er wordt een heuse muziekmarathon gehouden en het altijd gezellige en enthousiaste Zoeterwoude is weer opgenomen in het parcours.

Ieder jaar op de 3e zaterdag in juni (19e editie op 16 juni 2007) organiseert Haag Atletiek de “12 uurs Estafette”. De gezellige sfeer, het doorzetten, de aanmoedigingen, collegialiteit en de team- spirit onder de deelnemers maken dit loopevenement een unieke ervaring.

Een bekend evenement, De Kadeloop" ......!
De oprichter van "De Hardloper" kwam op het idee om een loop te organiseren over de Vlaardingsekade. Sindsdien is deze loop een jaarlijks terugkerend evenement geworden voor de vereniging, en wordt "De Kadeloop" genoemd. Op 7 juli vindt de Kadeloop plaats.

2 reacties:

Anonymous Ronald zei...

In Leiden ga ik je zeker zien.. nu maar hopen dat het een graadje of 15 wordt :))

woensdag, 02 mei, 2007  
Anonymous hans zei...

leuk programma. Ik zie je in den haag

zaterdag, 05 mei, 2007  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage